Pasta Tagliatelle met gerookte zalm
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 min |
Aantal personen: |
2 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- Zout
- 2 bosuien
- 1 scheu olie
- Paprikapoeder
- 1 pakje koksroom
- 150 gr. zalm, gerookte
- 180 gr. lintmacaroni, vers, gekleurd
Materialen
Een vergiet en een pastapan.
Bereidingswijze:
Lekker met komkommersalade met dille. Kook de tagliatelle in ruim kokend water met een scheutje olie en wat zout beetgaar. Laat de tagliatelle vervolgens in een vergiet uitlekken. Snijd de gerookte zalm in repen en de lente-ui in dunne ringen. Breng de kookroom in de pan van de tagliatelle aan de kook en laat de room twee minuten doorkoken. Voeg de uitgelekte tagliatelle, de zalm en lente-ui toe en maal hierboven flink peper. Schep de tagliatelle goed om.
Bron: ReceptenWeb.nl
|