Pasta Macaroni met gehakt, prei en kruidenkaas
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
25 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 400 g Honig Macaroni
- 3 eetlepels olie
- 300 g gehakt
- 1 prei, in ringetjes
- 1 ui, in halve ringen
- 1 pakje Honig Mix voor Macaronisaus Stroganoff
- 1 doosje kruidenkaas (ca. 80 g)
Bereidingswijze:
Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin het gehakt snel rul en bruin. Voeg vervolgens de prei en de ui toe en bak dit even mee. Voeg 500 ml koud water en de mix voor macaronisaus stroganoff toe. Breng de saus al roerende aan de kook en laat het ca. 10 minuten zachtjes koken onder af en toe roeren. Voeg op het laatst de kruidenkaas toe. Serveer de saus over de macaroni. Lekker met een tomatensalade met mozzarella en fijngesneden ui, besprenkeld met een dressing van balsamicoazijn en olijfolie.
Bron: Honig
|