Pasta Macaronischotel met gehakt, courgette, paprika en lente-ui
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
3 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 350 g Honig Macaroni
- olie of boter
- 300 g gehakt
- 1 courgette, in blokjes
- 1 rode paprika, in reepjes
- 1 lente-uitje, in reepjes
- 1 pakje Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan
Bereidingswijze:
Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit de olie of boter in de pan en bak het gehakt rul en bruin. Bak vervolgens de courgette, paprika en lente-ui even mee. Voeg 150 ml water en de Mix voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Voeg de macaroni toe en verwarm even kort mee.
Bron: Honig
|