Pasta Farfalle Vegetarische Maaltijd Salade
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 1 courgette
- 5 trostomaten
- 2 eetlepels azijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 200 g farfalle (pasta)
- 1 zak rucola (sla, 75 g)
- 1 pakje feta (kaas, 200 g), in stukjes
Bereidingswijze:
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de tomaten in parten. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Pel de ui, snijd hem doormidden en daarna in zo dun mogelijke plakjes. Klop de azijn door de olie. Meng de groenten, de rucola en de pasta en schep om met de olie en azijn. Verdeel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de salade direct, zo blijft de rucola knapperig.
Bron: AH Recepten
|