Pasta Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 uien, gesnipperd
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bakje champignons (250 g), in vieren
- 300 g tagliatelle met ei Italiaans (zak 500 g)
- 1 pak bladspinazie a la creme deelblokjes (450 g, diepvries)
- 1 schaal zalmfilet a la minute (250 g), in kleine stukjes
Bereidingswijze:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in een wok de uien 3 minuten in de olie. Schep de champignons erbij en roerbak 5 minuten tot de champignons vocht loslaten en dit is verdampt. Voeg de spinazie toe en verwarm die al roerend, tot alle blokjes zijn ontdooid. Schep de zalmfilet bij de spinazie in de wok. Verwarm het gerecht voorzichtig omscheppend, tot de zalm gaar is, in ca. 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af. Schep de tagliatelle in 4 diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Bron: AH Recepten
|