Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

recepten vandaag pasta tagliatelle spinazie zalmsaus

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 15
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 2 uien, gesnipperd
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bakje champignons (250 g), in vieren
- 300 g tagliatelle met ei Italiaans (zak 500 g)
- 1 pak bladspinazie a la creme deelblokjes (450 g, diepvries)
- 1 schaal zalmfilet a la minute (250 g), in kleine stukjes

 

Bereidingswijze:

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in een wok de uien 3 minuten in de olie. Schep de champignons erbij en roerbak 5 minuten tot de champignons vocht loslaten en dit is verdampt. Voeg de spinazie toe en verwarm die al roerend, tot alle blokjes zijn ontdooid. Schep de zalmfilet bij de spinazie in de wok. Verwarm het gerecht voorzichtig omscheppend, tot de zalm gaar is, in ca. 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af. Schep de tagliatelle in 4 diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact