Salade pastasalade met wilde roze zalm
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 300 g farfalle (pasta, zak 500 g)
- 300 g tuinerwten-wortel (zak 1 kg, diepvries)
- 1 blik wilde roze zalm (213 g)
- 1 bakje Italiaanse pesto-dressing (koeling, 100 g)
- 1 courgette, in reepjes
- 1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd
Bereidingswijze:
Breng in een ruime pan 2 liter water aan de kook, strooi de farfalle erin, roer om en kook de pasta 5 minuten. Voeg de tuinerwten met worteltjes toe en breng het geheel al roerend weer aan de kook. Kook de pasta en groenten samen nog 6 minuten. Stort de pasta met tuinerwten en worteltjes in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pestodressing. Meng in een kom de courgette, de cherrytomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met zout en peper. Serveer de pastasalade in 4 diepe borden.
Bron: AH Recepten
|