Pasta Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
30 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 350 g penne (pasta)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
- 1 zak roerbakgroentemix (400 g)
- 4 kalkoenfilets (schaal a 500 g)
- 1 potje Specialità met Parmezaanse kaas (pastasaus 150 g)
Bereidingswijze:
Bereiden
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen bestrooien met zout en peper. In wok of braadpan 2 eetlepels olie verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Rest van olie aan kalkoen toevoegen en groente hierin ca. 3 minuten al omscheppende bakken. Intussen saus in grote pan verhitten. Pasta toevoegen en goed door elkaar roeren. Pasta verdelen over vier borden. Groente en kalkoen bovenop pasta leggen. Basilicumblaadjes losscheuren en kalkoen bestrooien met basilicum.
Bron: AH Recepten
|