Pasta Gegratineerde spaghetti
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
25 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 2 uien
- 1 winterwortel
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 pot napoletanasaus (425 g)
- 4 sneetjes pan tostado (toast met knoflook, zak a 150 g)
- 1 zakje gemalen oude kaas (48+, 150 g)
Materialen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Bereidingswijze:
Bereiden
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Wortel schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Grill voorverwarmen. In braadpan ui en wortel ca. 10 minuten in olie fruiten. Saus toevoegen en op laag vuur verwarmen (niet koken). Saus mengen met spaghetti en in ovenschaal scheppen. Toast verkruimelen en met kaas over spaghetti strooien. Schotel onder grill zetten tot kaas gesmolten is. Lekker met groene salade met vinaigrette.
Bron: AH Recepten
|