Pasta Toscaanse pasta
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 ui
- 4 eetlepels (olijf)olie
- 1 zak sperziebonen gebroken (250 g)
- 400 g tagliatelle (groene en witte)
- 1 bak sla compleet Italiaans (250 g)
- 1 potje semi-zongedroogde tomaten (320 ml)
- 2 schaaltjes gevulde filet Toscaans (a 200 g, Valess)
Bereidingswijze:
Bereiden
In pan sperziebonen in 10-15 min. gaarkoken. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten. Uien 2-3 min. bakken. Filets bij uien leggen en 4 min. aan beide zijden bruinbakken. Zongedroogde tomaten laten uitlekken en halveren. Sla met pijnboompitten en dressing (uit bak) mengen. Tagliatelle met rest van olie, sperziebonen, ui en tomaten mengen en over vier borden verdelen. Filets erop leggen. Met sla serveren.
Bron: AH Recepten
|