Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Toscaanse pasta

1 toscaanse pasta

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 20 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 1 ui
- 4 eetlepels (olijf)olie
- 1 zak sperziebonen gebroken (250 g)
- 400 g tagliatelle (groene en witte)
- 1 bak sla compleet Italiaans (250 g)
- 1 potje semi-zongedroogde tomaten (320 ml)
- 2 schaaltjes gevulde filet Toscaans (a 200 g, Valess)

 

Bereidingswijze:

Bereiden
In pan sperziebonen in 10-15 min. gaarkoken. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten. Uien 2-3 min. bakken. Filets bij uien leggen en 4 min. aan beide zijden bruinbakken. Zongedroogde tomaten laten uitlekken en halveren. Sla met pijnboompitten en dressing (uit bak) mengen. Tagliatelle met rest van olie, sperziebonen, ui en tomaten mengen en over vier borden verdelen. Filets erop leggen. Met sla serveren.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact