Pasta Farfalle met mosterdroomsaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 el olie
- 2 uien, in smalle partjes
- 2 x 375 g spruitjes, in vieren
- 300 g farfalle (pasta, zak 500 g)
- 2 el Franse mosterd (flesje 250 ml)
- 1 bakje zuivelspread bieslook light (150 g)
- 1 schaal gerookte kipfiletreepjes (ca. 250 g)
Bereidingswijze:
Bereiden
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, kook de laatste 6 min. de spruitjes mee. Bewaar het kookwater. Fruit de uien in de olie 3 min., voeg de kipfiletreepjes toe en roerbak weer 3 min. Voeg de mosterd, de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater toe en roer glad. Breng de saus aan de kook en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de farfalle en de spruitjes over 4 borden. Schep de kip in mosterdsaus erop.
Bron: AH Recepten
|