Pasta Penne met kaassaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
25 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 g penne rigate (pasta)
- 1 schaaltje roerbakstukjes (175 g, Tivall)
- 1 pot pastasaus romana met pecorino en ricotta (425 g)
- 50 g pittige kaas (stuk, bijv. Zaanlander extra pikant)
- 1/2 zak Italiaanse wokmix met broccoli (diepvries, a 750 g)
Bereidingswijze:
Bereiden
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. Olie met knoflook en ui 5 min. zachtjes verwarmen. Roerbakstukjes erdoor scheppen en 5 min. bakken. Wokmix toevoegen en nog 5 min. bakken. In pan saus verwarmen. Penne en groentemengsel door elkaar scheppen. Over vier borden verdelen. Saus erover verdelen. Kaas erover schaven. Lekker met groene salade.
Bron: AH Recepten
|