Hapjes Gehaktballetjes in tomatensaus met paprika en mozzarella
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 500 gram gehakt
- 350 gram tagliatelle
- 1 ei
- 2 el paneermeel
- 1 rode ui
- 2 kneepjes vloeibare bakolie voor koken, bakken en roerbakken
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 1 bol mozzarella
Bereidingswijze:
Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd het vruchtvlees in repen. Scheur de mozzarella in stukjes. Kruid het gehakt met peper en zout, het gesnipperde uitje, paneermeel en het ei. Meng het goed en draai er kleine gehaktballetjes van. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.
Verwarm de bakolie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in 10 minuten gaar en bruin.
Roerbak de paprikarepen een paar minuten met de gehaktballetjes mee. Schep er dan de pastasaus door en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erop en garneer met de stukjes mozzarella.
Bron: Bertolli
|