Pasta Farfalle met sperziebonen en peultjes
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 400 g farfalle
- 100 ml groentebouillon
- 100 g sperziebonen, in kleine stukjes
- 100 g peultjes, in kleine stukjes
- 1 rood chilipepertje, in dunne reepjes
- handvol peterselie, kleingesneden
- handvol basilicum, kleingesneden
Bereidingswijze:
Kook de farfalle al dente in een grote pan gezouten kokend water. Giet ondertussen de bouillon in een grote pan en breng aan de kook. Voeg de sperziebonen, de peultjes en de chilipeper toe, temper het vuur en laat de groenten in enkele minuten gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. Giet de farfalle af, roer de kruiden door de groene saus en meng pasta en saus door elkaar. Verdeel over vier borden of schaaltjes en serveer direct.
Bron: kookboek Alles over pasta van Désirée Verkaar & Stefano Manti.
|