Pasta Pasta met chorizoworst en spinazie in kruidige tomatensaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 400 gram chorizoworst
- 350 gram schelpjespasta
- 50 gram parmezaanse kaas
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 450 gram gehakte spinazie (diepvries)
Bereidingswijze:
Pel en snipper de ui. Snijd de chorizoworst in stukjes en bak deze samen met de rode ui in een droge koekenpan in een paar minuten krokant. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.
Schep de pastasaus en de bevroren spinazie bij de chorizo in de pan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer de borden met parmezaanse kaas.
Bron: Bertolli
|