Pasta Tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes

Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 350 gram parmaham
- 350 gram tagliatelle
- 1 bakje cherrytomaatjes
- 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
- 1 kneepje bakolie voor koken, bakken en roerbakken
Bereidingswijze:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Pel en snipper de rode ui en snijd de parmaham in stukken.
Verwarm een kneepje bakolie in een pan en fruit hierin in de rode ui even aan. Voeg vervolgens de ham toe en roerbak alles nog een paar minuten.
Schep de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de cherrytomaatjes (heel) toe.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met wat geraspte parmezaanse kaas erover.
Bron: Bertolli
|