Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes

1 tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 1 rode ui
- 350 gram parmaham
- 350 gram tagliatelle
- 1 bakje cherrytomaatjes
- 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
- 1 kneepje bakolie voor koken, bakken en roerbakken

 

Bereidingswijze:

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Pel en snipper de rode ui en snijd de parmaham in stukken.

Verwarm een kneepje bakolie in een pan en fruit hierin in de rode ui even aan. Voeg vervolgens de ham toe en roerbak alles nog een paar minuten.

Schep de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de cherrytomaatjes (heel) toe.

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met wat geraspte parmezaanse kaas erover.

 

Bron: Bertolli

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact