Pasta Pasta met kip, groene groenten en mozzarella in tomatensaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 bol mozzarella
- 400 gram kipfilet
- 200 gram sperziebonen
- 200 gram broccoliroosjes
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 350 gram rigatone (grote pijpjespasta)
- 2 el olijfolie
Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet in stukjes en snij de puntjes van de sperziebonen. Scheur de mozzarella in stukjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Doe de broccoliroosjes en de sperziebonen 4 minuten voor het einde van de kooktijd bij de pasta in de pan. Giet de pasta en de groenten af.
Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de kipblokjes met wat zout en peper rondom bruin en gaar.
Roer de pastasaus erdoor en laat het mengsel 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep nu de pasta met de groenten er goed doorheen en laat het gerecht nog een paar minuten doorwarmen.
Schep de pasta op borden en garneer met de stukjes mozzarella.
Bron: Bertolli
|