Pasta Farfalle met tomatensaus, tonijn, venkel en kappertjes
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
25 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 venkelknollen
- 2 el kappertjes
- 1 zak Bertolli Pastasaus Mild
- 2 blikjes tonijn op (olijf)olie
- 350 gram farfalle (strikjespasta)
- 3 el olijfolie
Bereidingswijze:
Snijd het groen en het onderkantje van de venkelknollen. Snijd de venkel in grove stukken. Pel en snipper de ui. Laat de tonijn uitlekken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Voeg wat zout en een scheut olijfolie toe aan het kookwater.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de ui glazig. Voeg vervolgens de tomatensaus en de venkel toe. Laat het mengsel zo 10 minuten zachtjes pruttelen.
Schep de tonijn en de kappertjes erdoor en laat ze nog 4 minuten meepruttelen.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Bron: Bertolli
|