Soep Minestronesoep met pesto
Menugang: |
voorgerecht |
Bereidings tijd: |
30 minuten |
Aantal personen: |
5 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 100 g schelpjespasta
- 1 liter vleesbouillon
- zout & peper uit de molen
- 1 potje Bertolli Pesto Genovese
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 400 g Italiaanse roerbakgroenten
- 0.5 kleine pot witte bonen (a 330 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 g (koelverse of diepvries) doperwten
- 100 g geraspte pecorino of Parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Verwarm de olijfolie in een soeppan en roerbak hierin de groenten 2 - 3 minuten. Schenk de pastasaus en de bouillon erbij en breng dit al roerend aan de kook. Voeg ook de doperwten, pasta en witte bonen toe. Breng alles opnieuw aan de kook en kook de soep in 15-20 minuten zachtjes gaar.
Breng op smaak met 2 - 3 eetlepels pesto. Serveer de minestronesoep in ruime kommen en strooi er wat kaas over. Geef de rest van de pesto en kaas erbij. Lekker met ciabatta.
Bron: Bertolli
|