Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Vlees Varkenshaas met artisjokharten

12 varkenshaas met artisjokharten

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 2 el verse munt
- 3 tenen knoflook
- 2 varkenshaasjes van 250 g
- 1 blik artisjokharten (400 g)
- 1 zak Bertolli Pastasaus Romig
- zout & peper uit de molen
- 3 el olijfolie

 

Bereidingswijze:

Snijd de knoflook ik plakjes, de uitgelekte artisjokharten in stukjes en de munt in reepjes. Snijd de varkenshaasjes in 12 plakken van ongeveer 4 cm dik en wrijf ze in met zout en peper.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de plakken varkenshaas op hoog vuur in 4 minuten aan beide kanten bruin. Bak de plakjes knoflook 1 minuut mee.

Verdeel de artisjokharten, de tomatensaus en 2 - 3 eetlepels water rond de plakken varkenshaas en verwarm het vlees nog 4-6 minuten op matig hoog vuur. Schep de stukken vlees regelmatig op. Schep tot slot de verse munt door de saus.

Lekker met groene tagliatelle en een salade met tomaat en broccoli.

 

Bron: Bertolli

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact