Groente Vegetarische groentelasagne
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
30 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 grote ui
- 1 courgette
- 1 dl kookroom
- 1 winterwortel
- 1 rode paprika
- 200 g gorgonzola
- 1 pak lasagne verdi
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 el olijfolie
- 1 pot Bertolli Pastasaus Pecorinokaas & knoflook
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Snipper de ui en snijd de winterwortel, courgette en rode paprika in blokjes. Snijd de gorgonzola in plakjes.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten op hoog vuur. Schep de pastasaus erdoor.
Verdeel wat van de groentensaus over de bodem van een ingevette lasagneschaal. Leg hierop een laag lasagnevellen. Verdeel hierover de helft van de saus en de helft van de gorgonzola.
Herhaal de laatste 3 stappen nog een keer. Dek de schotel af met een laatste laag lasagne. Schenk hier de kookroom over en strooi de Parmezaanse kaas over de room.
Bak de lasagne in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met een frisse salade van lollo biondo en appel.
Bron: Bertolli
|