Pasta Macaroni uit de oven met gehakt, erwtjes, gele paprika en champignons
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
45 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 400 gr macaroni
- 450 gr rundergehakt
- 200 gr geraspte kaas
- 2 el Italiaanse kruiden
- 200 gr erwtjes (diepvries)
- 1 zak Bertolli Pastasaus Mild
- 1 bak champignons (250 gram)
- 1 el Bertolli Vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
Bereidingswijze:
Verwarm de grill van de oven voor. Kook de macaroni ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en kruid het gehakt met peper en zout. Snijd de paprika in repen en de champignons in vieren.
Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de ui glazig. Schep het gehakt erbij en roerbak dit lekker bruin en rul.
Voeg nu de champignons, de paprika en de pastasaus toe, schep het even door en laat de saus zo 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer halverwege de bevroren erwten en de Italiaanse kruiden erdoor.
Meng de afgegoten macaroni met de pastasaus en schep het in een ovenschaal. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en plaats de schaal onder de grill totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
Bron: Bertolli
|