Pasta Penne met spruitjes, kaas en tomatensaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 3 rode uien, in partjes
- 500 g spruitjes, gehalveerd
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 pakje sugo pastasaus kruiden (390 g)
- 1 bakje verse basilicum (15 g), blad in reepjes
- 300 g volkoren penne (zak 500 g, puur&eerlijk biologisch)
- 200 g belegen kaas (puur & eerlijk biologisch), in reepjes
Bereidingswijze:
Bereiden
Stap 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 min. de spruitjes toe. Stap 2. Fruit intussen de uienpartjes in de olie 3 min. en voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de pastasaus toe en breng de saus al roerend aan de kook. Meng de kaasreepjes met het basilicum. Stap 3. Verdeel de penne met spruitjes over 4 borden. Schep de tomatensaus erover, verdeel de kaasreepjes met basilicum erover en strooi er naar smaak nog wat peper over.
Bron: AH Recepten
|