Pasta Romige vispasta
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
25 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 50 g zwarte olijven
- 8 zongedroogde tomaten in olie
- 300 g schelpjespasta (zak à 500 g)
- 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 400 g)
- 1 pak crème fraîche schenkbaar (200 ml)
- 1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g)
Bereidingswijze:
Bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.
Bron: AH Recepten
|