Pasta Cappelletti met prei-bolognesesaus
                      
                    
                      
                        
                          | Menugang: | 
                          hoofdgerecht | 
                         
                        
                          | Bereidings tijd: | 
                          20 min | 
                         
                        
                          | Aantal personen: | 
                          4 | 
                         
                        
                          | Kok: | 
                          onbekende koks | 
                         
                        
                          |   | 
                            | 
                         
                      
                     
                    
                      
                    Ingrediënten
                    - 2 eetlepels olijfolie 
                    - 1 zak gesneden prei (500 g) 
                    - 10 gedroogde tomaten in olie 
                    - 2 cups bolognesesaus (à 200 g) 
                    - 1 zakje gemalen pastakaas (150 g) 
                    - 2 pakjes cappalletti con prosciutto crudo (koelvers gevulde pasta 
                     
                    Materialen 
                    - wok 
                      
                    Bereidingswijze:
                    Bereiden 
                    Cappelletti koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten fijnsnijden. In wok of braadpan olie verhitten. Prei ca. 3 minuten roerbakken. Saus en tomaten toevoegen en door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Cappelletti serveren met bolognesesaus en kaas. 
                      
                    Bron: AH Recepten 
                      
                    
                   |