Pasta Cappelletti met prei-bolognesesaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 zak gesneden prei (500 g)
- 10 gedroogde tomaten in olie
- 2 cups bolognesesaus (à 200 g)
- 1 zakje gemalen pastakaas (150 g)
- 2 pakjes cappalletti con prosciutto crudo (koelvers gevulde pasta
Materialen
- wok
Bereidingswijze:
Bereiden
Cappelletti koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten fijnsnijden. In wok of braadpan olie verhitten. Prei ca. 3 minuten roerbakken. Saus en tomaten toevoegen en door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Cappelletti serveren met bolognesesaus en kaas.
Bron: AH Recepten
|