Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Farfalle met auberginesaus

1 farfalle met auberginesaus

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 20 min
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 1 rode ui
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 aubergines (à ca. 250 g)
- 300 g farfalle (strikjespasta)
- 4 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas
- 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
- 1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)

 

Bereidingswijze:

Bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en parmezaanse kaas.

 

Bron: AH Recepten

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact