Pasta Farfalle met auberginesaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 aubergines (à ca. 250 g)
- 300 g farfalle (strikjespasta)
- 4 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas
- 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
- 1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)
Bereidingswijze:
Bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en parmezaanse kaas.
Bron: AH Recepten
|