Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Pipe rigate met sperziebonen, pijnboompitten en tomatensaus

1 pipe rigate met sperziebonen, pijnboompitten en tomatensaus

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 1 ui
- 500 gram gehakt
- 400 gram sperziebonen
- 50 gram pijnboompitten
- 350 gram Pipe rigate pasta
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig

 

Bereidingswijze:

Maak de sperziebonen schoon en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Pel en snipper de ui. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Voeg halverwege de ui toe.

Schep de bonen en de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Verdeel de pasta over de borden, schep de pastasaus erop en garneer met de pijnboompitjes.

 

Bron: Bertolli

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact