Pasta Pipe rigate met sperziebonen, pijnboompitten en tomatensaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 ui
- 500 gram gehakt
- 400 gram sperziebonen
- 50 gram pijnboompitten
- 350 gram Pipe rigate pasta
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
Bereidingswijze:
Maak de sperziebonen schoon en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Pel en snipper de ui. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.
Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Voeg halverwege de ui toe.
Schep de bonen en de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de pasta over de borden, schep de pastasaus erop en garneer met de pijnboompitjes.
Bron: Bertolli
|