Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Pasta Gegratineerde grote ravioli met zalm

1 gegratineerde grote ravioli met zalm

Menugang: hoofdgerecht
Bereidings tijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 3 bosuitjes
- 125 ml zure room
- 2 tenen knoflook
- 150 g belegen kaas
- 4 koelverse lasagnevellen
- 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 4 stukken verse zalmfilet van 125 g
- zout & zwarte peper uit de molen

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pers de knoflook uit en rasp de kaas. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.

Meng de pastasaus met de knoflook en zout en peper naar smaak. Vet vier eenpersoonsovenschaaltjes of ovenbestendige borden in met wat olijfolie en schep een beetje pastasaus op de bodem.

Leg in elk schaaltje zo een lasagnevel, dat de helft van het vel in het schaaltje ligt en de andere helft over de rand hangt. Strijk nog wat pastasaus over de lasagne in het schaaltje uit. Strooi de bosui erover, leg er een stukje zalm op en bestrooi dit met zout en peper.

Schep hier wat zure room op. Vouw het lasagnevel nu over de zalm dubbel en verdeel de rest van de saus en zure room erover. Strooi de geraspte kaas op de zure room en schuif de schaaltjes in de oven.

Laat de zalmravioli in de oven in 15-20 minuten licht kleuren en gaar worden. Lekker met een salade van courgette en tomaat.

 

Bron: Bertolli

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact