Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Saus Pastasaus: paddenstoelensaus

22 pastasaus: paddenstoelensaus

Menugang: bijgerecht
Bereidings tijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

* 1 eetlepel olijfolie
* 500 g paddenstoelen, in vieren
* 1 ui, gesnipperd
* 2 teentjes knoflook, kleingesneden
* 100 ml droge witte wijn
* 200 ml room
* 100 ml bouillon
* handvol verse kruiden (zoals bieslook, basilicum en peterselie), fijngehakt
* 2 lente-uitjes, in ringetjes
* 2 eetlepels truffelolie

 

Bereidingswijze:

Verwarm de olie in een pan en bak de paddenstoelen, ui en knoflook even aan.

Giet er de wijn, room en bouillon door en laat een paar minuten zachtjes koken.

Schep er de kruiden, lente-ui en truffelolie door en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Lekker met zelfgemaakte tagliatelle.

 

Bron: Okoko recepten

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact