Saus Pastasaus: paddenstoelensaus
Menugang: |
bijgerecht |
Bereidings tijd: |
20 minuten |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
* 1 eetlepel olijfolie
* 500 g paddenstoelen, in vieren
* 1 ui, gesnipperd
* 2 teentjes knoflook, kleingesneden
* 100 ml droge witte wijn
* 200 ml room
* 100 ml bouillon
* handvol verse kruiden (zoals bieslook, basilicum en peterselie), fijngehakt
* 2 lente-uitjes, in ringetjes
* 2 eetlepels truffelolie
Bereidingswijze:
Verwarm de olie in een pan en bak de paddenstoelen, ui en knoflook even aan.
Giet er de wijn, room en bouillon door en laat een paar minuten zachtjes koken.
Schep er de kruiden, lente-ui en truffelolie door en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Lekker met zelfgemaakte tagliatelle.
Bron: Okoko recepten
|