Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Saus Pastasaus: alla marinara

22 pastasaus: alla marinara

Menugang: bijgerecht
Bereidings tijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

* 2 eetlepels olijfolie
* 1 ui, kleingesneden
* 1 teentje knoflook, kleingesneden
* 100 ml rode wijn
* 2 eetlepels tomatenpuree
* 500 g rijpe tomaten, in stukjes
* 4 eetlepels ketchup
* 1 rode peper, fijngehakt
* 500 g gemengde zeevruchten
* handje basilicum, kleingesneden
* handje oregano, kleingesneden

 

Bereidingswijze:

Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en knoflook even aan.

Roer de wijn, tomatenpuree, tomaten en ketchup erdoor en laat 10 minuten sudderen.

Schep de zeevruchten en de kruiden erdoor en laat deze nog ca. 5 minuten meestoven. Serveer met luiguine of maak er lasagne van.

 

Bron: Okoko recepten

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact