Pasta Groene kruidenmie met spitskool
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 spitskolen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
- 1 zak Chinese eiermie (250 g)
- 2 zakjes pompoenpitten (a 65 g)
- 1 eetlepel olie
- ketjap manis Indonesische
Materialen
- wok
Bereidingswijze:
Bereiden
Spitskool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie en koriander schoonmaken en fijnsnijden. Chinese eiermie volgens aanwijzing op de verpakking koken. Afgieten. Ondertussen pompoenpitten in hete droge koekenpan 1 min. roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten en hierin ui, knoflook en kool 5 min. bakken. Mie, 3/4 peterselie, 3/4 koriander, 3/4 pompoenpitten en naar smaak ketjap, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Mie op 4 borden scheppen en bestrooien met rest kruiden en pompoenpitten.
Bron: AH Recepten
|