Pasta Penne met garnaaltjes en preiroomsaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 x 125 g garnalen
- 2 preien, in ringen
- 1 zak penne (pasta, 500 g)
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
Bereidingswijze:
Bereiden
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en knoflook goudbruin. Voeg de prei toe en bak even mee. Doe de garnalen erbij, roer de crème fraîche erdoor en verwarm het geheel. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Giet de pasta af en schep de saus erover.
Bron: AH Recepten
|