Pasta Macaroni uit de oven
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
20 min, wachten 20 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 preien
- 4 tomaten
- 300 g macaroni
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 1 zakje mix voor macaroni (47 g)
- 1 zakje gemalen jonge kaas (175 g)
- 1 duopak hamreepjes julienne (200 g)
Materialen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Bereidingswijze:
Bereiden
Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Prei in halve ringen snijden en wassen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. In wok olie verhitten en groenten (behalve tomaat) 5 min. roerbakken. Hamreepjes, mix en 150 ml water toevoegen. Aan de kook brengen en 2-3 min. zachtjes koken. Macaroni met saus mengen en in ovenschaal verdelen. Plakjes tomaat erover verdelen. Kaas over schotel strooien en schotel in midden van de oven plaatsen. Kaas in 20 min. korstje laten krijgen.
Bron: AH Recepten
|