Pasta Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus
Menugang: |
hoofdgerecht |
Bereidings tijd: |
15 min |
Aantal personen: |
4 |
Kok: |
onbekende koks |
|
|
Ingrediënten
- 3 el olijfolie
- 2 uien, grofgesnipperd
- 400 g tomaten, in blokjes
- 300 g farfalle (pasta, zak 500)
- 1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
- 1/2 bekertje creme fraiche (125 ml)
- 1/2 doosje Italie kruidenmix (50 g, diepvries)
- 150 g jongbelegen kaas 50+ (stuk puur&eerlijk biologisch), geraspt
Materialen
- wok
Bereidingswijze:
Bereiden
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 100 ml van het kookwater. Verhit de olie en fruit de uisnippers goudbruin. Voeg de cherrytomaten en de tomaten toe en roerbak 3 minuten. Voeg het kookwater van de pasta, de creme fraiche en de kruidenmix Italie toe en breng het al roerend op laag vuur aan de kook. Giet de farfalle af en schep deze met de helft van de geraspte kaas door de tomatensaus. Geef de rest van de kaas apart erbij.
Bron: AH Recepten
|