Bekijk ook onze Kerst recepten

home | Wat is pasta? | Zelf pasta maken
 
Basisrecept maken
Spaghetti maken
Tagliatelle maken
Tortellini maken
Ravioli maken
 
| Pasta Recepten

Saus Pesto

pesto

Menugang: overige
Bereidings tijd: -
Aantal personen: -
Kok: onbekende koks
   

 

Ingrediënten

- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 75 gr fijngesneden basilicum
- 3 fijngesneden teentjes knoflook
- 50 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas

 

Bereidingswijze:

Meng de basilicum, pijnappelpitten, kaas en knoflook in een mixer tot u een dikke, groene, aromatische massa heeft.
Voeg beetje voor beetje de olie toe tot ze goed is opgenomen.

Variatie tip:
Meng het recept met pistache noten

 

 

Advertenties:

 

Vlees Recepten - Kip Recepten - Soep Recepten - Kerst Recepten - Recepten - Trainingen - ContestXL - Postcode - Vacatures

© 2013 PastaReceptenVandaag.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Links - Contact